Author Topic: Can't Get Humviewer to Show Recorded Video  (Read 1763 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline slabbandit

  • Newbie
  • *
  • Joined: May 2009
  • Posts: 15
Can't Get Humviewer to Show Recorded Video
« on: September 21, 2012, 10:23:16 PM »
  It shows up as Record00001. It say's at lower left of Humviewer that it's opening  but never shows. Any tips for taking my recordings from SD to Humviewer?
« Last Edit: September 21, 2012, 10:39:52 PM by slabbandit »


Offline George

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Mar 2009
  • Location: Porum, Oklahoma
  • Posts: 752
  • Unit(s): 2 - Solix 15s AutoChart Pro 1198
  • Software: Always up todate
  • Accessories: SI on Transom and Trolling Motor
Re: Can't Get Humviewer to Show Recorded Video
« Reply #1 on: September 22, 2012, 07:33:13 AM »
slabbandit

Did you load the from the SD card to the computer?

When that is done: open Humviewer, file, open, then you need to find the files you loaded onto the computer, then click on the *.Dat file and your recording should load and be played as you want.

I keep a file on my desktop where I download all of my recordings, this way it is easy for me to find.

George


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2491 Views
Last post July 05, 2011, 02:49:11 AM
by Del
1 Replies
2188 Views
Last post April 21, 2013, 07:02:46 PM
by matt@reefmaster
3 Replies
2940 Views
Last post January 07, 2014, 09:28:27 AM
by vik33
5 Replies
6284 Views
Last post July 10, 2018, 01:35:12 PM
by marknfish
5 Replies
2880 Views
Last post August 14, 2014, 09:16:29 AM
by Humminbird_Greg
5 Replies
3331 Views
Last post December 10, 2016, 12:14:53 AM
by newkid4si
4 Replies
1805 Views
Last post July 08, 2017, 12:00:00 AM
by rnvinc
6 Replies
2902 Views
Last post July 24, 2017, 07:53:52 PM
by TnTaz


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal