Author Topic: readouts  (Read 1248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tblshur

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jan 2015
  • Location: eastern, ky
  • Posts: 19
  • Unit(s): 798ci hd si
  • Software: 7.120
readouts
« on: February 10, 2016, 09:46:00 PM »
are there just certain pages or screens that u can put readouts on :)


Offline rnvinc

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Nov 2009
  • Location: Western KY
  • Posts: 3714
  • Unit(s): 1197c SI Combo, Onix 8ci SI Combo
  • Software: Dependent on whim
  • Accessories: AS GRHA, AS GPS HS, LowBird LSS 1 & 2
Re: readouts
« Reply #1 on: February 11, 2016, 11:03:56 AM »
Numbered series legacy units have the white data boxes ...such that the Readouts are selectable under the Setup tab and down to "Select Readouts ...
(Some of the data boxes are not changeable in the NAV/Chart views) ...

800 and 900 series SI units can turn off the data boxes under the Sonar tab and down to "Readouts Off" and have depth/temp overlayed onto the full screen SI view....

1100 series units can turn off the white data boxes completely ...

HELIX units have the above options and the added option of turning off the Readouts under the Setup tab and down "Select Digital Readouts" ...

ONIX has more customization of data than numbered units or HELIX units ...

Which unit do you have ... ??

Rickie
« Last Edit: February 11, 2016, 11:05:45 AM by rnvinc »

Offline tblshur

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jan 2015
  • Location: eastern, ky
  • Posts: 19
  • Unit(s): 798ci hd si
  • Software: 7.120
Re: readouts
« Reply #2 on: February 11, 2016, 11:28:34 AM »
thanks rivinc ,sorry, i have 798ci hd si. i wanted temp and voltage on some of the pages , but could not get them they work good on some pages.thanks again.

Offline rnvinc

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Nov 2009
  • Location: Western KY
  • Posts: 3714
  • Unit(s): 1197c SI Combo, Onix 8ci SI Combo
  • Software: Dependent on whim
  • Accessories: AS GRHA, AS GPS HS, LowBird LSS 1 & 2
Re: readouts
« Reply #3 on: February 11, 2016, 09:49:06 PM »
Some of the data boxes in the NAV views are hard coded (even tho you can change the selection in the Readouts menu) ...

I'm not sure which boxes are hard coded in the 798 ... COG I'm sure ...

Here is the page from the 798 manual ...


Rickie


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
59 Replies
29485 Views
Last post January 07, 2015, 07:53:53 PM
by sfw1960
1 Replies
1816 Views
Last post April 30, 2012, 10:07:28 AM
by Shooter00
1 Replies
1503 Views
Last post February 28, 2013, 11:21:45 AM
by ITGEEK
2 Replies
2315 Views
Last post April 22, 2013, 09:40:51 PM
by easysailor
3 Replies
1297 Views
Last post March 19, 2014, 11:37:27 AM
by Humminbird_Greg
2 Replies
1547 Views
Last post June 18, 2014, 09:20:31 AM
by Donhasley
6 Replies
2082 Views
Last post August 14, 2014, 01:09:38 PM
by Humminbird_Greg
1 Replies
782 Views
Last post July 14, 2018, 12:15:38 PM
by rnvinc


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal