Author Topic: "Chart Loading"  (Read 1589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dcdietzel

  • Newbie
  • *
  • Joined: Mar 2014
  • Location: Franklin, TN
  • Posts: 2
  • Unit(s): 999 CI
  • Software: 6.83
"Chart Loading"
« on: March 30, 2014, 09:03:07 PM »
I updated my Navionics Platinum card today and when I inserted it into my 999si the unit just displays "Chart Loading" and never loads the maps.  I've re-downloaded the card and the same thing happens.  I need HELP!


Offline Humminbird_Greg

  • Humminbird Helper
  • Humminbird Staff
  • *
  • Joined: Mar 2009
  • Location: Eufaula, AL.
  • Posts: 6546
  • I help because I can
    • Humminbird Web Site
Re: "Chart Loading"
« Reply #1 on: March 31, 2014, 12:31:26 PM »
Try this:
1. Insert your Navionics card into the card reader on your computer.
2. Open the folder to view the files.
3. Go into “Navionic > Charts”
4. Delete the “UGC” folder.
5. Also, delete the files within this folder with the following file extensions (.ugc, .uk, .ck)
6. Perform the Freshest Data Update again. Please only select the “Nautical Charts” option, and disable the “Community Edits” option.
Greg Walters at Humminbird
gwalters@johnsonoutdoors.com


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
4260 Views
Last post May 08, 2010, 10:42:51 AM
by stillbear
3 Replies
10623 Views
Last post May 27, 2010, 02:36:38 PM
by Jolly Roger
9 Replies
24992 Views
Last post September 17, 2010, 11:43:48 AM
by Humminbird_Greg
22 Replies
16838 Views
Last post August 12, 2013, 12:15:35 PM
by RuffWood
4 Replies
1987 Views
Last post July 18, 2012, 11:48:08 AM
by Roddy
9 Replies
5279 Views
Last post July 24, 2013, 12:54:05 AM
by LittleGazoo
4 Replies
6846 Views
Last post January 26, 2014, 01:57:35 AM
by Gattlin
9 Replies
3789 Views
Last post May 07, 2014, 04:19:48 AM
by Tr-196


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal