Author Topic: Making a second autochart card  (Read 3291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kerryd15

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: May 2013
  • Location: MN
  • Posts: 28
  • Unit(s): 798C SI
Making a second autochart card
« on: January 26, 2015, 08:19:20 PM »
So I made some maps of certain areas of a couple local lakes. I made the card and it shows up on my unit. I purchased a second autochart card. I renamed the Lkmaster file on the second card- the original. I copied the Lkmaster file in the AC folder used to make the first card, onto the second card. both cards look the same- as far as folders setup. I put the second card in the same hummingbird unit and nothing shows!! What am I doing wrong. Do I need to map everything to this new card for it to work? Thought we could share our data by copying the AC file from one chip to another.


Offline D S

  • Full Member
  • ***
  • Joined: Jun 2011
  • Location: saskatchewan canada
  • Posts: 208
  • Unit(s): 1198 ,798hd , ipilot link and 360tm
  • Software: 7.5
  • Accessories: HDSI reefmaster Dr Depth autocharts pro
Re: Making a second autochart card
« Reply #1 on: January 27, 2015, 10:37:52 AM »
all i did was put the second (new)card in pc with auto charts and updated as per usual,same way i made the first one
it made a copy same as original,i didnt make any changes to file names etc on second card
dave
stgr

Offline kerryd15

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: May 2013
  • Location: MN
  • Posts: 28
  • Unit(s): 798C SI
Re: Making a second autochart card
« Reply #2 on: January 27, 2015, 04:17:04 PM »
From humminbird support. Each card has its own encryption, you can not copy the files from one card to another autochart card. you have to update each card through the program. I would assume I have to use the copy of the second card to create any mapping.

Offline kerryd15

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: May 2013
  • Location: MN
  • Posts: 28
  • Unit(s): 798C SI
Re: Making a second autochart card
« Reply #3 on: January 27, 2015, 04:21:19 PM »
Dave, If you don't change the name of the original LkMaster file on the card wont the program overwrite it? I just changed the name of the original LkMaster to the Do not delete.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2380 Views
Last post July 07, 2014, 01:17:43 PM
by Humminbird_Greg
5 Replies
2853 Views
Last post June 02, 2015, 06:17:46 PM
by Bill H
8 Replies
3662 Views
Last post July 22, 2015, 01:44:15 PM
by Bob B
4 Replies
6616 Views
Last post February 12, 2016, 11:16:13 PM
by afaust
7 Replies
7125 Views
Last post March 27, 2016, 10:53:15 AM
by victor_humminbird
6 Replies
4053 Views
Last post April 14, 2016, 11:08:48 PM
by CamoHunter
2 Replies
2568 Views
Last post May 04, 2016, 09:48:33 AM
by N9Phil
9 Replies
3105 Views
Last post June 22, 2016, 09:42:55 AM
by TheGooly


anything
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal