Author Topic: Water and land not showing when zoom in custom maps, why?  (Read 1117 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Beaulieu80

  • Full Member
  • ***
  • Joined: Apr 2014
  • location: Canada, Chicoutimi
  • Posts: 177
  • Unit(s): 798CXI HD SI COMBO
  • Software: 7.68
Water and land not showing when zoom in custom maps, why?
« on: August 06, 2014, 02:29:23 PM »
How come I do not see my water color and land when I zoom in to my custom maps? thanks see attach image for details.


Offline CamoHunter

  • Full Member
  • ***
  • Joined: Jul 2012
  • Posts: 149
  • Unit(s): 1199ci HD SI, 788ci HD, 788ci HD
  • Accessories: AutoChart Pro, Terrova 80 - iPilot Link
Re: Water and land not showing when zoom in custom maps, why?
« Reply #1 on: August 07, 2014, 08:07:28 PM »
Just the way the program is designed.  It is somewhat annoying, but I didn't see it as that big of an issue.  As far as I know, there isn't a way to change that, that I've seen.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
1730 Views
Last post March 24, 2010, 01:42:13 AM
by RGecy
3 Replies
1957 Views
Last post May 07, 2010, 08:18:29 AM
by mlakrid
13 Replies
7254 Views
Last post December 20, 2012, 02:39:09 PM
by Humminbird_Greg
1 Replies
1612 Views
Last post December 18, 2013, 03:22:53 PM
by Humminbird_Greg
5 Replies
1886 Views
Last post February 06, 2014, 08:31:03 PM
by guy@oceanacademy.co.uk
6 Replies
2569 Views
Last post November 24, 2014, 11:46:50 AM
by Trytoofish
1 Replies
708 Views
Last post October 17, 2015, 12:01:33 PM
by Ronquest
0 Replies
637 Views
Last post July 31, 2017, 08:55:12 AM
by Juicegoose


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal