Author Topic: Trying to record tracks to upload to Navionics and every time I do some  (Read 1541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maachuu

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Aug 2010
  • location: NE MS
  • Posts: 25
  • Unit(s): 898si -998c HD SI - Piranha Max 150

even when I have shortened them up like I did today, I still cant upload. says "4 sonar logs failed to upload" then I click the more info tab and it says that one or more might be corrupt. I even tried to view the tracks in Humviewer and no luck there either. I have the newest Navionics Platinum and have the freshest date updates for a year but I cant upload to Navionics for some reason. I don't know if its me or what. I have the HB 995 HD SI and using either a 4gb sd card or a 32gb sd card and same results from either of the cards. Anyone got any info on what I might be doing wrong or whatever might be going wrong ?? Im tryin to record at Pickwick Lake area.



 thanks

 maachuu
ASAP - Always Say A Prayer



Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
1272 Views
Last post June 19, 2009, 12:21:54 AM
by john h
3 Replies
2454 Views
Last post October 19, 2010, 01:30:49 PM
by bruno.rosa
1 Replies
2131 Views
Last post June 14, 2012, 09:46:24 AM
by Humminbird_Greg
7 Replies
3255 Views
Last post January 14, 2013, 10:15:17 AM
by Han
2 Replies
1295 Views
Last post September 16, 2013, 04:29:01 PM
by adriank
4 Replies
1799 Views
Last post October 09, 2016, 07:07:55 AM
by rnvinc
5 Replies
2317 Views
Last post July 14, 2014, 12:07:40 PM
by FlyFisher SLC
4 Replies
1420 Views
Last post June 11, 2015, 07:58:47 PM
by Bubba Canuck


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal