Author Topic: 1198si  (Read 473 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline asifri

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jun 2014
  • location: denmark
  • Posts: 2
  • Unit(s): 1198 998
  • Software: 7.090
1198si
« on: April 30, 2018, 03:17:52 PM »
Hi. When i turn on. And goes too  sidescan. Signal is mossing in left side
When i change transducer type the signal comes
Any one knows ??


Offline rnvinc

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Nov 2009
  • location: Western KY
  • Posts: 3502
  • Unit(s): 1197c SI Combo, Onix 8ci SI Combo
  • Software: Dependent on whim
  • Accessories: AS GRHA, AS GPS HS, LowBird LSS 1 & 2
Re: 1198si
« Reply #1 on: May 01, 2018, 12:16:25 AM »
Have you tried Restore Defaults under the Setup tab  ...??

Rickie

Offline asifri

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jun 2014
  • location: denmark
  • Posts: 2
  • Unit(s): 1198 998
  • Software: 7.090
Re: 1198si
« Reply #2 on: May 01, 2018, 03:32:51 AM »
Hi have made restore. So it works. Thanks 👍👍👍


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
20 Replies
6466 Views
Last post May 26, 2012, 10:24:24 AM
by wolfs4evr
24 Replies
9899 Views
Last post December 06, 2012, 12:44:14 PM
by ITGEEK
5 Replies
3005 Views
Last post May 14, 2012, 11:12:42 AM
by Humminbird_Greg
7 Replies
2933 Views
Last post September 10, 2012, 11:17:39 PM
by BCLII
5 Replies
1662 Views
Last post November 27, 2012, 02:33:00 PM
by BCLII
3 Replies
1378 Views
Last post December 31, 2012, 11:13:21 PM
by fish2much
1 Replies
1302 Views
Last post February 20, 2013, 06:55:33 PM
by RGecy
1 Replies
1109 Views
Last post May 28, 2013, 10:00:29 AM
by ITGEEK


anything
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal