Author Topic: Side display issues  (Read 3698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline seamonkey

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2013
  • Location: Spring Grove,PA
  • Posts: 20
  • Unit(s): 898si
Side display issues
« on: March 20, 2013, 02:28:11 PM »
 I updated my software with the latest version.  I was playing around with the menu moving around the side display's to a more desirable arrangement.  In doing this I found out that my #2 and #5 displays were not responding. I turned all of them off and #2 and #5 were still on.  I powered down the unit then tried again they were still on.   I  knew #5 was stuck on depth but I forgot what #2 was displaying.   I took my unit back outside plugged it back in and powered it up and they are gone now. I went into the menu and changed them to what I wanted and now they are all responding like they should.  I don't know if this is a bug with the 6.6 update or not.  Just in case this happens to anyone else disconnecting the power fixed the problem.


Offline ITGEEK

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Aug 2009
  • Location: Maryland
  • Posts: 1552
  • Unit(s): 1198c -Team Watters SS - Lexerd SP
  • Software: 7.670
  • Accessories: XM Weather - Weathersense
Re: Side display issues
« Reply #1 on: March 20, 2013, 03:06:55 PM »
Did you reset to factory default your settings before
and after the update?

Offline seamonkey

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2013
  • Location: Spring Grove,PA
  • Posts: 20
  • Unit(s): 898si
Re: Side display issues
« Reply #2 on: March 20, 2013, 03:47:28 PM »
 No, I just plugged  in my SD card, powered it up and followed the prompts. Maybe that was the issue.  I don't change much from factory except to change fresh to saltwater.

Offline Humminbird_Greg

  • Humminbird Helper
  • Humminbird Staff
  • *
  • Joined: Mar 2009
  • Location: Eufaula, AL.
  • Posts: 6546
  • I help because I can
    • Humminbird Web Site
Re: Side display issues
« Reply #3 on: March 20, 2013, 04:39:55 PM »
When you were changing the digital readouts was the unit in the Normal operating mode, the point of purchase simulator (demonstration) mode or the ‘forced’ simulator mode?

On some of the Views, some of the digital readouts are locked and cannot be changed (even though the menus let you).
Greg Walters at Humminbird
gwalters@johnsonoutdoors.com

Offline seamonkey

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2013
  • Location: Spring Grove,PA
  • Posts: 20
  • Unit(s): 898si
Re: Side display issues
« Reply #4 on: March 21, 2013, 02:33:25 AM »
It was in normal operating mode.   I downloaded the new update and installed it a week ago.  We had half decent weather today so I went out to change  some settings so I am ready for the trophy striper season and that's when I came across this problem. I don't keep the unit on the boat so the power connection was removed after the initial update of 6.6

Offline Humminbird_Greg

  • Humminbird Helper
  • Humminbird Staff
  • *
  • Joined: Mar 2009
  • Location: Eufaula, AL.
  • Posts: 6546
  • I help because I can
    • Humminbird Web Site
Re: Side display issues
« Reply #5 on: March 21, 2013, 01:33:58 PM »
I would check it again and see if this was only on some of the Views.
Greg Walters at Humminbird
gwalters@johnsonoutdoors.com

Offline seamonkey

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2013
  • Location: Spring Grove,PA
  • Posts: 20
  • Unit(s): 898si
Re: Side display issues
« Reply #6 on: March 21, 2013, 09:50:10 PM »
 I would but it's working now.  I tried it tonight and to see if they were working and it took a minute for #3,4,and 5 to show up on the side but they did and they were what I chose.  When I made the adjustments the view was the side imaging full screen  in case your thinking I had the wrong view up when I was trying to change them.

Offline Humminbird_Greg

  • Humminbird Helper
  • Humminbird Staff
  • *
  • Joined: Mar 2009
  • Location: Eufaula, AL.
  • Posts: 6546
  • I help because I can
    • Humminbird Web Site
Re: Side display issues
« Reply #7 on: March 22, 2013, 03:26:20 PM »
Not sure why it did that then seamonkey but glad it is working for you now.
Greg Walters at Humminbird
gwalters@johnsonoutdoors.com

Offline seamonkey

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2013
  • Location: Spring Grove,PA
  • Posts: 20
  • Unit(s): 898si
Re: Side display issues
« Reply #8 on: March 22, 2013, 03:49:01 PM »
Must have just been a little hick up.  Thanks.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
3795 Views
Last post March 14, 2010, 05:33:55 PM
by Chiboo
1 Replies
4673 Views
Last post July 23, 2010, 05:18:21 PM
by RGecy
13 Replies
13197 Views
Last post March 04, 2011, 04:00:00 PM
by sonar2000
2 Replies
6020 Views
Last post May 18, 2011, 03:12:23 PM
by fishinphil
2 Replies
1645 Views
Last post August 10, 2012, 12:32:36 PM
by Humminbird_Greg
4 Replies
5506 Views
Last post February 23, 2013, 10:33:35 PM
by busterboy2238
20 Replies
9133 Views
Last post April 03, 2013, 12:46:53 PM
by RGecy
9 Replies
5323 Views
Last post March 02, 2014, 05:30:28 PM
by FISHUNTR


anything
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal