Author Topic: lost of data in side view  (Read 1511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline goodwinexplorer

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Jun 2009
  • location: walmer kent england
  • Posts: 77
  • Unit(s): 1187, 1198,c si combo
  • Software: 4.18
lost of data in side view
« on: August 25, 2009, 10:14:09 AM »
after an hour recording some times the position information when the cursor is placed on the side scan information disappears? when it comes back it is not correct some times 0.030 out? any suggestions?
bob


Offline mrj9600

  • Full Member
  • ***
  • Joined: May 2009
  • location: Denmark
  • Posts: 163
    • Home of HumViewer
  • Unit(s): 997C SI
  • Software: 6.300
  • Accessories: Speed sensor
Re: lost of data in side view
« Reply #1 on: August 31, 2009, 04:17:36 AM »
Hi Bob
I am not sure that I understand your the problem. Can you try to explain it a little more detailed. (What side scan information disappears and and what is 0.030 out) ?

Is it in the HumViewer program or on the Humminbird itself ?

/Martin


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
3179 Views
Last post September 10, 2010, 01:04:56 PM
by Humminbird_Greg
0 Replies
1038 Views
Last post March 06, 2011, 02:06:53 PM
by bryanmc
3 Replies
1738 Views
Last post June 14, 2012, 08:53:23 AM
by fshndude
5 Replies
1784 Views
Last post April 06, 2014, 11:51:31 AM
by LittleGazoo
10 Replies
3364 Views
Last post September 20, 2014, 04:11:13 PM
by rnvinc
2 Replies
1539 Views
Last post December 14, 2014, 09:41:13 PM
by jabsy
1 Replies
613 Views
Last post May 19, 2015, 08:49:28 PM
by rnvinc
2 Replies
980 Views
Last post February 01, 2017, 08:03:47 PM
by Coach


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal