Author Topic: Helix 7 MSI GPS G4N  (Read 1731 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline John Coward

  • Newbie
  • *
  • Joined: May 2022
  • Location: United Kingdon
  • Posts: 9
  • Unit(s): Helix 7 MSI GPS G4N
  • Software: 2.660
Helix 7 MSI GPS G4N
« on: May 10, 2022, 03:28:03 AM »
Hi. Does anyone have the newest Helix 7 MSI GPS G4N. If so, could you tell if your unit has the side and down image view together. Humminbird technical are telling me they have removed this view from this unit and replaced it with SI/SI view instead.
Humminbird told me to reset my unit back to factory settings, and then put it in advance mode, make sure the correct transducer was selected and try again, and when I had done all these things and took a video of me doing this and sent it to them, they then tell me my unit does not have this view.
I'm left wondering if they are fobbing me off.
Best wishes
John.


Offline Randysbird

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jul 2024
  • Location: Ontario
  • Posts: 1
  • Unit(s): 1
  • Software: 2.780
  • Accessories: Mega live
Re: Helix 7 MSI GPS G4N
« Reply #1 on: July 11, 2024, 11:53:55 PM »
Yes it does

Works great

Offline Kenai

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Aug 2015
  • Location: Slovakia
  • Posts: 28
    • Confidence
  • Unit(s): 598CI HD SI COMBO, Helix MSI+ 9" G4N
  • Software: v7.300, v2.930
Re: Helix 7 MSI GPS G4N
« Reply #2 on: July 13, 2024, 09:01:13 PM »
Hi. Does anyone have the newest Helix 7 MSI GPS G4N. If so, could you tell if your unit has the side and down image view together. Humminbird technical are telling me they have removed this view from this unit and replaced it with SI/SI view instead.
Humminbird told me to reset my unit back to factory settings, and then put it in advance mode, make sure the correct transducer was selected and try again, and when I had done all these things and took a video of me doing this and sent it to them, they then tell me my unit does not have this view.
I'm left wondering if they are fobbing me off.
Best wishes
John.
Try to press and hold view button until it shows you a view express menu with possible views. Also, try to double-check if that view is not hidden under view tab in menu. Additionally, you can try in simulator. If there is a problem with the transfer, it will not occur in the simulator.
If that doesn't help, I would go to the nearest shop and try it on a different unit.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
11239 Views
Last post November 25, 2015, 07:43:38 PM
by Bob B
1 Replies
9115 Views
Last post February 15, 2016, 10:13:11 PM
by rnvinc
1 Replies
9854 Views
Last post January 17, 2017, 11:45:29 AM
by rnvinc
3 Replies
18007 Views
Last post May 28, 2018, 09:28:20 AM
by rnvinc
3 Replies
13903 Views
Last post July 08, 2018, 07:55:55 PM
by rnvinc
1 Replies
14544 Views
Last post April 03, 2019, 11:27:28 AM
by rnvinc
8 Replies
11491 Views
Last post March 14, 2020, 01:34:42 AM
by rnvinc
5 Replies
7045 Views
Last post August 11, 2020, 11:12:55 PM
by rnvinc


anything
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal