Author Topic: ANybody installed 6.49 update?  (Read 2578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jim Jack

  • Full Member
  • ***
  • Joined: Mar 2009
  • Location: Valdosta,GA
  • Posts: 130
  • My electronics cost more than my BMT
  • Unit(s): 998
  • Software: 6.6
  • Accessories: AS-WX1, AS GPS-HS
ANybody installed 6.49 update?
« on: October 24, 2012, 09:50:48 AM »
It says it corrects NMEA2k quick view is the change. I love the quick view and do not want to lose it and not sure what they problem was in the first place.


Offline carjack02

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jun 2012
  • Location: madison west virginia
  • Posts: 10
  • Unit(s): 998csi and 798csi
  • Software: 6.150 and 6.250
  • Accessories: none
Re: ANybody installed 6.49 update?
« Reply #1 on: October 24, 2012, 12:30:58 PM »
yeah last night ill let you know tomorrow after i get off the water but mine isnt a year old yet n it has been powering off when i scroll thru my screens using the view button humminbird said to put  the latest version on there and erase all waypoints they said they was corrupt will see


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
10621 Views
Last post May 23, 2009, 01:08:50 AM
by keizerh
1 Replies
3107 Views
Last post April 21, 2010, 11:19:45 PM
by RGecy
RaptorCap installed

Started by Wayne P. 798c SI

7 Replies
4840 Views
Last post June 18, 2010, 10:49:10 PM
by RGecy
0 Replies
2632 Views
Last post June 19, 2011, 08:38:11 PM
by edwardpic
9 Replies
4874 Views
Last post April 23, 2012, 06:51:14 PM
by Weekend Warrior
8 Replies
6227 Views
Last post July 15, 2012, 08:33:37 AM
by ClemsonBloz
4 Replies
3295 Views
Last post April 10, 2013, 04:37:48 PM
by Jw2000uk
5 Replies
4096 Views
Last post May 08, 2013, 11:51:13 AM
by Humminbird_Greg


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal