Author Topic: 1197c side imaging problems  (Read 261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline robby.martin@vallen.com

  • Newbie
  • *
  • Joined: Aug 2017
  • location: Beaumont, TX
  • Posts: 1
  • Unit(s): 1197C
  • Software: 6.64
1197c side imaging problems
« on: August 07, 2017, 06:50:59 AM »
My 1197C is 8 years old and I have never had any problems.  Now when I am on SI the right side of the boat is so dark you can't even see what's there, like almost black.  I replaced the transducer, restored the defaults, and updated the software but it is still doing it.  It did work fine for the first few minutes after updating the software but then went black again.  Any suggestions? 


Offline rnvinc

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Nov 2009
  • location: Western KY
  • Posts: 3131
  • Unit(s): 1197c SI Combo, Onix 8ci SI Combo
  • Software: Dependent on whim
  • Accessories: AS GRHA, AS GPS HS, LowBird LSS 1 & 2
Re: 1197c side imaging problems
« Reply #1 on: August 07, 2017, 05:14:06 PM »
You can try reverting back to an earlier software version  ...

http://forums.sideimagingsoft.com/index.php?topic=85.0

Rickie


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
3372 Views
Last post April 09, 2009, 05:45:42 PM
by Blackwaterkatz
1 Replies
6847 Views
Last post March 12, 2010, 04:26:47 PM
by sonar2000
0 Replies
2255 Views
Last post July 15, 2010, 03:56:35 PM
by BasSlayer82
10 Replies
4460 Views
Last post February 01, 2012, 03:16:32 PM
by sonar2000
12 Replies
3598 Views
Last post April 09, 2012, 01:35:51 PM
by LittleGazoo
6 Replies
2745 Views
Last post November 20, 2012, 09:42:25 AM
by Humminbird_Greg
4 Replies
2635 Views
Last post May 07, 2013, 08:39:25 AM
by rnvinc
4 Replies
761 Views
Last post August 03, 2016, 03:08:47 PM
by Bob B


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal