Author Topic: copying zeroline card  (Read 363 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline danlaboucane

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2017
  • location: quebec
  • Posts: 23
  • Unit(s): 788 hd,798 hd onix8 ct
  • Software: 7.6 ,3.03
  • Accessories: ethernet with adapters+temp sensor
copying zeroline card
« on: June 21, 2017, 06:35:51 AM »
hello guys new to this mapping and spent a day on the water and filled up the memory on the onix so i need a card ! question is :can i copy a zeroline card to an other card to use in a 700 series unit ? i have two in the boat that would be used mostly as  mapping . and for now if only can copy from zeroline to zeroline i would get just a card for now to record and get autochart pro later .


Online Bob B

  • Charter Member
  • *
  • Joined: Oct 2010
  • location: Creve Coeur, Il
  • Posts: 1537
  • Unit(s): 1197c si, 1198c si
  • Software: 6.310, 6.490
Re: copying zeroline card
« Reply #1 on: June 21, 2017, 11:47:36 AM »
The 700 series isn't compatible with Autochart Live ..... You would have to use the Autochart PC software to make a map card for them.

Since you get a ZLC with the software, the cost of the software isn't that much more than buying a ZLC.
**Looking for the one that makes it all worthwhile**

Offline danlaboucane

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2017
  • location: quebec
  • Posts: 23
  • Unit(s): 788 hd,798 hd onix8 ct
  • Software: 7.6 ,3.03
  • Accessories: ethernet with adapters+temp sensor
Re: copying zeroline card
« Reply #2 on: June 21, 2017, 01:50:51 PM »
thanks bob ,and that could be done with the map i will record with the zeroline ? or i have to rely on other maps ?

Online Bob B

  • Charter Member
  • *
  • Joined: Oct 2010
  • location: Creve Coeur, Il
  • Posts: 1537
  • Unit(s): 1197c si, 1198c si
  • Software: 6.310, 6.490
Re: copying zeroline card
« Reply #3 on: June 21, 2017, 02:06:08 PM »
I don't have a unit with Autochart Live, so can't help you with specifics.   I'd recommend getting the Lake Images training set to save you some time and mistakes using the Autochart PC software.
**Looking for the one that makes it all worthwhile**

Offline danlaboucane

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2017
  • location: quebec
  • Posts: 23
  • Unit(s): 788 hd,798 hd onix8 ct
  • Software: 7.6 ,3.03
  • Accessories: ethernet with adapters+temp sensor
Re: copying zeroline card
« Reply #4 on: June 21, 2017, 04:22:38 PM »
ok thanks :)

Offline danlaboucane

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Mar 2017
  • location: quebec
  • Posts: 23
  • Unit(s): 788 hd,798 hd onix8 ct
  • Software: 7.6 ,3.03
  • Accessories: ethernet with adapters+temp sensor
Re: copying zeroline card
« Reply #5 on: June 22, 2017, 05:27:11 AM »
i did order the dvds ,will see ! ;)


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
1680 Views
Last post August 15, 2012, 07:25:17 PM
by slabbandit
8 Replies
1911 Views
Last post February 12, 2013, 09:03:10 AM
by Scott Holston
4 Replies
1108 Views
Last post July 11, 2014, 03:11:00 AM
by mmikos
1 Replies
470 Views
Last post July 08, 2015, 07:58:40 AM
by ITGEEK
2 Replies
810 Views
Last post May 04, 2016, 06:48:33 AM
by N9Phil
0 Replies
430 Views
Last post July 04, 2016, 08:04:13 PM
by JiMinneye
0 Replies
505 Views
Last post July 06, 2016, 05:57:45 AM
by Martins
2 Replies
193 Views
Last post June 22, 2017, 06:34:34 PM
by papasage


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal