Humminbird Side Imaging Forums

Other Humminbird Products => Lakemaster AutoChart => Topic started by: October1 on January 19, 2017, 07:00:20 PM

Title: Can SI Mosaic be displayed on unit?
Post by: October1 on January 19, 2017, 07:00:20 PM
Can the SI Mosaic created in AutoChart Pro be displayed on the unit or is it only available on the PC?
Title: Re: Can SI Mosaic be displayed on unit?
Post by: jimham82 on January 31, 2017, 01:50:37 PM
Absolutely. You can display the AC or the SI as abase map or overlays. I use them all the time.
Title: Re: Can SI Mosaic be displayed on unit?
Post by: October1 on January 31, 2017, 06:11:45 PM
Thanks jimham82!
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal