Author Topic: Issue with navigation guides  (Read 50 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hollada

  • Newbie
  • *
  • Joined: May 2016
  • location: Michigan
  • Posts: 2
  • Unit(s): 1199,959
Issue with navigation guides
« on: August 10, 2017, 05:22:14 AM »
I have been having an issue with navigation.  I select my go to point and the boundary lines display (guiding me to selected go-to point).  As I am running down the lake, if I hit a wave the guidance disappears. 

If I hit menu, I have the option to cancel navigation so it still thinks I am navigating to the point, but there are no boundary lines or path showing in the gps screen.

Anyone have this happen or no how to correct it?  Based on the fact that it goes away typically when I hit a wave, I assume its electrical.  But my screen doesn't flicker, the unit doesn't go out etc.  could a short in the power to my Ethernet switch cause this?



Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
1599 Views
Last post April 28, 2011, 07:31:53 AM
by ITGEEK
18 Replies
4625 Views
Last post February 07, 2012, 01:48:48 PM
by nicknight
2 Replies
1463 Views
Last post April 12, 2012, 03:52:44 AM
by tokerwashere
4 Replies
1209 Views
Last post January 28, 2014, 12:54:02 PM
by Humminbird_Greg
2 Replies
1586 Views
Last post March 07, 2014, 05:36:53 AM
by slabbacks
2 Replies
878 Views
Last post March 24, 2014, 01:05:17 PM
by Rickard
14 Replies
2981 Views
Last post April 17, 2014, 08:58:15 AM
by Humminbird_Greg
4 Replies
673 Views
Last post April 21, 2014, 03:59:43 PM
by fishermanatr


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal