Author Topic: autochart and blank/no world map at startup  (Read 390 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thunderbucket

  • Jr. Member
  • **
  • Joined: Apr 2011
  • location: Manitoba
  • Posts: 24
  • Unit(s): 898cxsi
  • Software: 5.4
  • Accessories: GR50 and a non-working base map
autochart and blank/no world map at startup
« on: May 20, 2017, 02:35:16 PM »
Its been awhile but I now have a new win 10 computer and while my autochart pro worked fine on my old vista comp, all I get is a blank world map at start up rather than the google globe...  now what?





Offline Nydvind

  • Newbie
  • *
  • Joined: Jul 2017
  • location: Sverige
  • Posts: 1
  • Unit(s): Helix 7 SI gps. Helix 5 DI.
  • Accessories: Autochart pro
Re: autochart and blank/no world map at startup
« Reply #1 on: July 29, 2017, 03:46:21 AM »
Heya.

I have the same problem and wondering if you sorted your issue and if so how? // Nydvind


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
1549 Views
Last post November 09, 2010, 01:09:59 PM
by sonar2000
3 Replies
1227 Views
Last post September 05, 2011, 01:11:12 PM
by sonar2000
6 Replies
1751 Views
Last post October 27, 2012, 06:22:46 AM
by ITGEEK
2 Replies
1146 Views
Last post April 09, 2013, 06:04:30 PM
by Rough House
7 Replies
1946 Views
Last post May 04, 2013, 05:21:32 PM
by nicko_cairns
4 Replies
1851 Views
Last post December 27, 2013, 12:14:06 AM
by peterv6i
2 Replies
618 Views
Last post August 24, 2015, 10:20:15 AM
by ITGEEK
6 Replies
589 Views
Last post January 27, 2017, 07:08:38 AM
by Minke


anything
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal