Author Topic: frozen screen  (Read 1682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tdh

  • Newbie
  • *
  • Joined: Dec 2011
  • location: Missouri, Cameron
  • Posts: 3
  • Unit(s): HB798, 798 & Garmin 240
  • Software: 6.600, 4.750 & ?
  • Accessories: weather sense
frozen screen
« on: July 10, 2015, 08:11:57 PM »
798 hd si...
















































798 hd si...Both si and di screens are locked up. They worked for about 30 minutes, then froze with last picture showing. 2d, gps work fine. Any ideas? thanks










Offline rnvinc

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Nov 2009
  • location: Western KY
  • Posts: 3426
  • Unit(s): 1197c SI Combo, Onix 8ci SI Combo
  • Software: Dependent on whim
  • Accessories: AS GRHA, AS GPS HS, LowBird LSS 1 & 2
Re: frozen screen
« Reply #1 on: July 10, 2015, 08:25:08 PM »
Issues such as these are often times attributed to a low power issue ...

If you are sure there is no issue with your battery or the boat's wiring ... Try Restore Defaults ...

Also try rebooting into the Simulator by pressing the Menu button at boot up and selecting "Simulator" from the popup ...

Report back with results ...

Rickie

Offline tdh

  • Newbie
  • *
  • Joined: Dec 2011
  • location: Missouri, Cameron
  • Posts: 3
  • Unit(s): HB798, 798 & Garmin 240
  • Software: 6.600, 4.750 & ?
  • Accessories: weather sense
Re: frozen screen
« Reply #2 on: July 11, 2015, 02:13:39 PM »

Rickie,  Thanks for your quick response, but it will be a couple of days before I can get out on the water to try things out....I'll be back.
Thanks, tdh

Offline tdh

  • Newbie
  • *
  • Joined: Dec 2011
  • location: Missouri, Cameron
  • Posts: 3
  • Unit(s): HB798, 798 & Garmin 240
  • Software: 6.600, 4.750 & ?
  • Accessories: weather sense
Re: frozen screen
« Reply #3 on: July 12, 2015, 11:11:15 AM »
Rickie,
Charged everything up last night. Went out this am...same thing, after 15 -20 minutes the di and si would freeze up. Used the default and BINGO everything works. Fished for a couple of hours and still works fine.
Thanks Rickie!!!!
tdh

Offline rnvinc

  • Hero Member
  • *****
  • Joined: Nov 2009
  • location: Western KY
  • Posts: 3426
  • Unit(s): 1197c SI Combo, Onix 8ci SI Combo
  • Software: Dependent on whim
  • Accessories: AS GRHA, AS GPS HS, LowBird LSS 1 & 2
Re: frozen screen
« Reply #4 on: July 12, 2015, 07:32:00 PM »
Rickie,
Charged everything up last night. Went out this am...same thing, after 15 -20 minutes the di and si would freeze up. Used the default and BINGO everything works. Fished for a couple of hours and still works fine.
Thanks Rickie!!!!
tdh

This is good news ...

The only downside of the ability to use Restore Defaults is having to input your custom settings again ...

Rickie


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
3322 Views
Last post September 10, 2010, 01:04:56 PM
by Humminbird_Greg
11 Replies
5897 Views
Last post May 28, 2014, 06:40:36 AM
by Humminbird_Greg
11 Replies
5640 Views
Last post January 07, 2011, 06:04:11 AM
by cdub
7 Replies
4049 Views
Last post February 15, 2011, 05:34:11 AM
by kosmo
8 Replies
4268 Views
Last post March 24, 2011, 08:44:54 PM
by jorawil
3 Replies
4492 Views
Last post March 25, 2011, 12:30:51 PM
by sonar2000
12 Replies
5293 Views
Last post April 07, 2011, 10:11:40 PM
by stillbear
3 Replies
2809 Views
Last post October 17, 2011, 01:15:35 PM
by Humminbird_Greg


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal